Snickare sökes!

Vill du vara en del av ett litet företag i en expansiv fas? Är du en glad och social person som drivs av möjligheten att utvecklas och ha varierande arbetsuppgifter? Då är jobbet som snickare på vårt företag något för dig.

 

Arbetsbeskrivning:

Som snickare i vårt företag jobbar du nästan uteslutande hos privatpersoner, vilket leder till väldigt varierande arbetsuppgifter.

Vi jobbar mycket med renoveringar och tillbyggnader, främst i form av takbyten, fönsterbyten och uterumsmonteringar, men vi gör även mindre byggnationer i form av garage, Attefallshus mm.

Dina arbetstider kommer att vara 7-16

Månadslön efter överenskommelse

 

Är du rätt person?

Vi söker dig som är duktig på renovering, ombyggnad och snickeri, gärna med några års erfarenhet. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligtvis redan inom branschen, vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör, och om du stöter på något du inte kan så är du intresserad och nyfiken på att lära dig det. Du kan jobba självständigt och är inte rädd för att ta egna initiativ.

 

I övrigt krävs det att du:

– trivs med fysiskt arbete

– har gymnasial utbildning inom bygg

– har B-körkort

– behärskar svenska i tal

– minst några års erfarenhet i byggbranschen

 

Vad kan vårt företag erbjuda dig:

Vi på Montage & Bygg är för närvarande ett tremansföretag som värdesätter social kompetens väldigt högt, vi tycker att det är viktigt att man trivs på jobbet för att man också ska kunna leverera den kvalitet som krävs.

Vi är sällan någon längre tid på samma arbetsplats vilket leder till väldigt varierande arbetsuppgifter.

 

Tveka inte att skicka in din ansökan till: info@montagebygg.se