Tjänster

Tak

Betong är ett naturligt, starkt och lätthanterligt material, inte minst på tak. Betongpannor har hög precision, finns i många färger och ytbehandlingar vilket gör det enkelt att hitta rätt takpanna för ditt hus.

Det finns många fördelar med betongpannor på tak. För det första är livslängden lång. Om underlagstaket och övrigt underarbete görs noggrant har du ett tak som håller i årtionden framöver. Dessutom är betongtak förhållandevis billiga. Med dagens snygga ytskikt får du ett estetiskt tilltalande tak till ett bra pris.

Tegel är ett rent naturmaterial, gjort av bränd lera och ingenting annat, som bara blir vackrare med åren. För många är tegeltak det enda valet. Det ger ett klassiskt utseende och efter några år, när vädret har börjat patinera pannorna, är det riktiga teglet väldigt snyggt.

Till skillnad från många andra material varken bleknar, rostar eller tappar det färg, samtidigt som det är hållbart och bara blir vackrare med åren. Lertegel har dessutom lång livslängd. Det är inte ovanligt att taket kan ligga i över 100 år utan problem. Gör ni en investering i ett tegeltak, med ett noggrant underarbete, kan ni njuta av ett tak som håller lång tid framöver.

Vi är det enda företaget i östra Skåne som är Takpartner till Monier, Europas största leverantör av lutande tak.

Som takpartner till Monier kan vi erbjuda en unik funktionsgaranti kallad Tätt tak-garanti, vilket innebär att vi garanterar att taket håller tätt i minst 15 år.

Tveka inte att höra av er för en kostnadsfri offert.

monier.se

Fönster

Eftersom gamla fönster läcker värme och en upprustning ofta kostar mer än det smakar är fönsterbyte en smart investering för husets framtid. Vi hjälper dig med både bytet och inköp av nya fönster. Tack vare vårt nära samarbete med Traryd, Elitfönster, Orama och Velux kan vi erbjuda dig noggrant testade kvalitetsprodukter till bra priser.

Givetvis anpassar vi oss alltid efter dina önskemål. Letar du efter speciallösningar eller fönster från andra fabrikat kan vi hjälpa dig med det också.

elitfonster.se

traryd.se

orama.se

velux.se

Uterum

Ett uterum ger dig ett extra rum i gränslandet mellan inom- och utomhus. Här kan du njuta av årstiderna utan att vara väderberoende. Uterummet passar perfekt som matplats, ateljé, för odling eller en kombination av flera funktioner. Det byggs ofta som en övergång mellan huset och trädgården men kan även placeras fristående på tomten. Det finns många olika modeller att välja mellan, vissa är utformade för sommarhalvåret medan andra är anpassade för året runt-bruk. Du har även möjlighet att designa ditt uterum efter egna behov och önskemål. Vi samarbetar med Willab Garden, Nordens ledande leverantör av uterum.

Vi är som enda företag i Kristianstads kommun auktoriserade montörer åt Willab Garden.

willabgarden.se

Portar

Vi har mångårig erfarenhet av försäljning och montering av garageportar.

Är du ute efter en takskjutport med automatik, en slagport i trä eller är en vipport det rätta för dig?

Vi kan tillhandahålla märken som Hörmann, Crawford, Dieden, Ekodoor, Ryterna m fl.

hoermann.se

ekodoor.se

Övrigt

Vi utför alla typer av om- och tillbyggnader men även nybyggnationer i form av förråd, garage, carport, gäststugor mm.

Avbetalning & ROT

ROTAVDRAG

Om du äger en fastighet och får utfört arbete så kan du få skattereduktion för ROT-arbete med 30% av arbetskostnaden, men högst 50 000 kr per person och år. För att ha rätt till skattereduktion för ROT-arbeten måste du ha betalt skatt under beskattningsåret, fyllt minst 18 år och haft utgifter för ROT-arbetet.

Du betalar 70% av arbetskostnaden till den som utfört arbetet, 30% betalas av skatteverket. För mer information besök Skatteverkets hemsida.

 

AVBETALNING

Vi kan i samarbete med Ecster erbjuda förmånliga avbetalningsplaner i upp till 120 månader. Kontakta gärna oss för mer information.

Se tidigare projekt

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss